WINKHAUS ACTIV PILOT SELECT

Feroneria invizibila 100%, cu balamale ascunse in cantul de toc

     

Ferestrele PVC cu feronerie ActivPilot Select se deosebesc prin eleganţa atemporală. Balamalele montate în fereastră nu sunt vizibile, de aceea reprezintă o soluţie ideală pentru clienţii care apreciază aspectul estetic şi soluţiile inedite. Ferestrele dotate cu aceste tipuri de feronerie sunt potrivite pentru arhitectura modernă, dar pot fi utilizate şi în monumentele care trebuie renovate. Datorită acestui tip de feronerie ferestrele monumentelor îşi păstrează stilul iniţial.

Feroneria standard este potrivită pentru ferestre cu masa aripii de 100 kg

  • feronerie ascunsă în totalitate ceea ce subliniază aspectul estetic al întregii ferestre
  • sarcina admisă a feroneriei de 100 kg, cu posibilitatea de adaptare până la 150 kg
  • clemă antiefracţie în aripa de deschidere rabatare
  • posedă posibilitatea de ajustare a presiunii
  • microînclinare

 

Balamalele complet ascunse de la ActivPilot Select satisfac cele mai înalte cerințe în ceea ce privește designul și confortul. Cu doar doua componente – o balama și placa adaptor – puteți crește capacitatea portantă de 100 kg până la 150 kg.

Balamalele complet ascunse ale feroneriei ActivPilot Select pentru canate de până la 150 kg confirmă încă o dată capacitatea de inovare ridicata a Winkhaus. ActivPilot Select este o tehnologie de ultima ora și oferă cu noua generație de accesorii ascunse o soluție inteligentă pentru canate de suprafete mari implinind cerințe estetice înalte.

TOP