ACTIVPILOT

Prin activPilot am cuprins toate solutiile într-un singur sistem, care în viitor va deveni un nou standard. Sistemul se bazează pe tehnica de feronerie cunoscută AutoPilot. Am preluat şi am optimizat în continuare toate avantajele apreciate ale acestei generaţii– indiferent că este vorba despre siguranţa foarfecelui, piesele lungi uşor de prelucrat sau închiderea progresivă a foarfecelui. Pentru noua generaţie de feronerie se menţine înlănţuirea în sistem inteligenţa în forţă şi în formă a componentelor. ActivPilot este un sistem modular inteligent, bine structurat, care în final duce la reducerea drastică a componentelor constructive

Protectie antiefractie

Standardul de calitate Winkhaus este deosebit – toate placutele de închidere de siguranţa sunt prevăzute cu un corp de oţel. Siguranţă si pentru viitor: ferestrele de securitate pot fi echipate, chiar şi ulterior, cu feronerie pâna la WK2.

Ajustare usoara

Boltul de deschidere octogonal poate fi ajustat simplu, cu mâna – pentru o închidere etanşă excelenta, în câteva secunde. Cu acest nou sistem de închidere, activPilot este o feronerie pentru ferestre, unica pe plan mondial.

Inalta calitate

Nivelul înalt de calitate al feroneriei Winkhaus activPilot este certificat de verificarea pe viaţa RAL. Aceasta vă oferă siguranţa achizitionării unui produs de calitate, nivel care se va pastra pe întreaga durata de viaţa.

Economie de energie

Prin aerisirea cu fante multiple activPilot ,canaturile ferestrelor pot fi rabatate pe distanţe diferite. Aceasta face posibilă o aerisire de durată, fără pierderi semnificative de energie. Astfel vă sunt menajate atât sănătatea, cât şi portofelul

Design atractiv

Designul atractiv al sistemelor de feronerie activPilot conferă ferestrelor o nota distinctiva. Canturile rotunjite sunt prietenoase la atingere şi usor de curaţat

Flexibilitate in echiparea ulterioara

Sistemul de feronerie activPilot poate fi extins uşor cu funcţii suplimentare, ca de ex. cu un ridicător de canat pentru o închidere şi mai uşoară. Specialistul nostru vă sfătuieşte cu plăcere

Din câteva mişcari o ajustare perfectă. Confortabil, sigur, etanş.

 • Standard de calitate Winkhaus pe baza de otel le pune probleme spargatorilor.
 • Fara egal! Reglare cu mâna.
 • Simbolul de calitate RAL semnifica o calitate reala
 • Cu activPilot nu încalziti în zadar.
 • Designul estetic al elementelor de feronerie activPilot sporeste valoarea ferestrelor dumneavoastra.
 • Feroneria activPilot poate fi echipata oricând cu optionale

Soluţia adecvată pentru o aerisire sănătoasă

Solutia confortabila pentru o igiena sanatoasa în locuinta. Ferestrele moderne sunt orientate spre cerintele crescânde în ceea ce priveste izolarea termica si economia de energie. Problema în acest caz: Etanseitatea ridicata a constructiilor de ferestre din zilele noastre face necesara posibilitatea unui schimb suficient de aer în locuinta. În special în baie, bucatarie si dormitor umiditatea aerului are un grad ridicat, fiind necesara aerisirea regulata. În caz contrar se pot raspândi mucegaiul si sporii, periclitând sanatatea si deteriorând materialul de constructie. Deschiderea în plan paralel a sistemului autoPilot Comfort este solutia ideala si confortabila pentru aceasta problema. Astfel asigurati o mai buna igiena a locuintei. O senzatie placuta.

 • Nu exista curenti de aer si nu se trântesc ferestrele
 • Mai multa siguranta in cazul lipsei de acasă

Prin comparatie cu ferestrele uzuale oscilo-batante, autoPilot Comfort dispune, pe lângă posibilitătile de deschidere « batantă » şi „oscilantă“ si de o altă dimensiune de deschidere: „deschiderea în plan paralel“. Fereastra este foarte uşor de adus în această poziţie. Nu trebuie decât să rotiţi mânerul ferestrei cu 180°. Canatul ferestrei va fi plasat în paralel cu rama. Se formează o fantă cu lăţimea de 6 mm, care permite o aerisire naturală şi sigură în orice condiţii atmosferice.

Important: În această pozitie se mentine clasa de rezistenta antiefractie WK 1, la fel ca în cazul ferestrei închise. Ce e sigur e sigur !!

Feroneria invizibila 100%, cu balamale ascunse in cantul de toc

Ferestrele PVC cu feronerie ActivPilot Select se deosebesc prin eleganţa atemporală. Balamalele montate în fereastră nu sunt vizibile, de aceea reprezintă o soluţie ideală pentru clienţii care apreciază aspectul estetic şi soluţiile inedite. Ferestrele dotate cu aceste tipuri de feronerie sunt potrivite pentru arhitectura modernă, dar pot fi utilizate şi în monumentele care trebuie renovate. Datorită acestui tip de feronerie ferestrele monumentelor îşi păstrează stilul iniţial.

Feroneria standard este potrivită pentru ferestre cu masa aripii de 100 kg
 • feronerie ascunsă în totalitate ceea ce subliniază aspectul estetic al întregii ferestre
 • sarcina admisă a feroneriei de 100 kg, cu posibilitatea de adaptare până la 150 kg
 • clemă antiefracţie în aripa de deschidere rabatare
 • posedă posibilitatea de ajustare a presiunii
 • microînclinare

Sistemul de siguranță Winkhaus pentru toate ușile de exterior

Prin lansarea zăvorului basculant firma Winkhaus a impus noi standarde în domeniul tehnicii pentru uși.
Producătorilor de uși de siguranță cu închidere multipunct, Winkhaus le deschide numeroase oportunități pentru o ofensivă de marketing orientată către clienții finali, bazată pe avantajele oferite de aceste produse. În acest sens tendințele sunt de sporire a securității și de creștere a cerințelor de confort și design. Un avantaj suplimentar pentru clienţii finali din domeniul privat îl reprezintă încuietoarea cu mecanism de întredeschidere. Acestea permit întredeschiderea ușilor fără a fi posibil accesul nedorit. Funcția de întredeschidere poate fi debolcată și din exterior, cu ajutorul cheii, în mod similar ușilor normale.

Sortiment extins de produse:

 • Încuietoare cu excentric
 • Încuietorile multiple cu zăvor basculant
 • Încuietoarea triplă cu funcție de întredeschidere
 • Încuietoarea mecanică / electronică
 • Încuietoarea pentru uși de evacuare
 • Încuietoarea pentru uși antifoc
TOP