Control solar superior-racoare vara, confort iarna

Cu SGG PLANITHERM® 4S EVOLUTION te bucuri de temperatura perfecta si lumina ideala indiferent de anotimp. Functia de confort vara – iarna mentine o atmosfera placuta tot timpul anului, iar reflexivitatea asigura un nivel confortabil de intimitate.

SGG PLANITHERM 4S EVOLUTION te transforma într-un martor pasiv al succesiunii anotimpurilor în interiorul casei tale, asigurându-ți confortul termic ideal indiferent de schimbarile vremii. Cu SGG PLANITHERM 4S EVOLUTION pierzi noțiunea timpului datorita mediului ambiental creat de temperatura optima constanta și aportul de lumina ideal pe tot parcursul anului.

Primavara

Vitrajele cu SGG PLANITHERM® 4S EVOLUTION diminuează efectele asteniei de primavară, asigurând tot confortul necesar indiferent de modificările climatice caracteristice anotimpului.

Vara

SGG PLANITHERM® 4S EVOLUTIONpermite o simbioză perfectă între infuzia de lumină naturală şi un interior răcoros datorită gradului de reflecţie de până la 62%, chiar şi în cazul suprafeţelor vitrate de mari dimensiuni.

Acest avantaj al sticlei SGG PLANITHERM® 4S EVOLUTION de a menţine temperatura optimă în interior se reflectă într-un consum redus de energie datorită ratei mici de utilizare a aerului condiţionat.

SGG PLANITHERM® 4S EVOLUTIONsetează noi standarde de design al ferestrelor în detrimentul jaluzelelor inestetice, asigurând în acelaşi timp aportul de lumină vital creşterii calităţii vieţii.

De asemenea, confortul termic sporit permite utilizarea suprafeţelor vitrate de mari dimensiuni accesand noile tendinte arhitecturale contemporane de design exterior.

Toamna

Cu SGG PLANITHERM® 4S EVOLUTION tranziţia către anotimpul rece devine insesizabilă, confortul şi suprimarea costurilor reduse pentru încălzire fiind asigurate.

Iarna

SGG PLANITHERM® 4S EVOLUTIONreprezintă o treaptă în plus pe scara evolutivă a produselor de confort ambiental, oferind o izolaţie de 3 ori mai mare decât a vitrajelor duble obişnuite. Principalele avantaje în sezonul rece sunt căldura şi confortul asigurat de aceasta. Cu sticlaSGG PLANITHERM® 4S EVOLUTIONse vor înregistra diminuări ale pierderilor de căldură, iar climatizarea interioară în zonele din apropierea ferestrelor va fi imperceptibilă.

Depunerile SGG PLANITHERM® 4S EVOLUTION se obtin prin sputerizare catodica în instalatii speciale (magnetron), în conditii de vid înaintat si atmosfera controlata.

Aceste depuneri sunt caracterizate printr-o emisivitate redusa si au dubla proprietate: reflecta radiatiile infrarosii, caracteristice caldurii provenita din încalzire si, în acelasi timp, reflecta o mare parte a energiei solare.
Performantele sticlei SGG PLANITHERM® 4S EVOLUTION au fost îmbunatatite, oferind o protectie solara sporita si o estetica îmbunatatita, prin scaderea nivelului de reflectie extern.

Caracteristicile SGG PLANITHERM® 4S EVOLUTION permit utilizarea produsului atât în sectorul rezidential (locuinte individuale, blocuri de locuinte), cât si în cel nerezidential (cladiri de birouri, hoteluri si restaurante, centre comerciale, scoli etc).

Tiputi de aplicatii

SGG PLANITHERM® 4S EVOLUTION este ideal pentru ferestrele oricarei constructii noi sau renovate.

  • Ferestre si luminatoare
  • Usi de terase si alte tipuri de usi exterioare

SGG PLANITHERM® 4S EVOLUTION se combina perfect cu toate tipurile de tâmplarie: PVC, lemn, aluminiu, iar în proiectele de renovare, unitatile de vitraj cu SGG PLANITHERM® 4S EVOLUTION pot fi folosite în ramele existente.

  • Vitraj izolant: Depunerile SGG PLANITHERM® 4S EVOLUTION se pozitioneaza întotdeauna pe fata #2 a vitrajului izolant.
  • Laminare: Sticla SGG PLANITHERM® 4S EVOLUTION poate fi laminata cu conditia ca depunerea sa nu fie în contact cu filmul de PVB.
  • Montarea vitrajelor: Vitrajele cu sticla SGG PLANITHERM® 4S EVOLUTION trebuie montate conform standardelor în vigoare si instructiunilor generale de procesare.

Cu SGG PLANITHERM® 4S EVOLUTION faci economii substantiale de energie pe toata perioada anului, iar cheltuielile tale se reduc considerabil.

TOP