SC TRIO NEC SRL – TAMPLARIE PVC REHAU®

SC TRIO-NEC SRL are ca principal profil de activitate producerea si montarea de tamplarie din PVC cu geam termopan. De asemenea producem si comercializam o serie de accesorii pentru tamplarie: plase insecte, glafuri interioare si exterioare, rulouri si obloane.

Pentru aceasta combinam tehnologia moderna, experianta acumulata in timpul anilor, cu noile sisteme de profile cu 5 si 6 camere de izolare din PVC REHAU si tehnologia geamului termopan Low E.

SC TRIO NEC SRL asigura transportul specializat si rapid al tamplariei la locul de montare, in conditii de siguranta maxima pentru a preveni orice deteriorare a acesteia.

SFATURI UTILE

Intr-o piata in continua miscare si evolutie, in care reclamele agresive atrag clientii oferindu-le produse la un pret mic si de o calitate indoielnica, venim in sprijinul dumneavoastra oferindu-va posibilitatea de a cunoaste, inainte de a pleca la drum, ce tipuri de profile sa alegeti si caracteristicile lor.

Dupa cum o sa vedeti, siglele firmelor producatoare de profile P.V.C. sunt bogat colorate pentru a atrage clientii, ascunzand uneori prin aceasta, o calitate slaba si un randament termic scazut. Unele profile chiar daca respecta normele in vigoare privind cotele minime de grosime a peretilor exteriori si gabarit, au o planeitate imperfecta si o stralucire aproape inexistenta; culoarea care ar trebui sa fie de un alb imaculat, este de fapt un alb-gri sau alb-albastrui, iar in cazul profilelor color, folia Renolit exfoliindu-se foarte usor.

Made_in_Germany_380_219Un alt mod de a atrage clientii este acela de a insera in sigla firmei cuvinte ca: “Austrian Design”, “German Technology” sau chiar “Made in Germany”, ele referindu-se la faptul ca design-ul profilelor este Austriac sau tehnologia folosita in fabricarea profilelor este Germana si in nici un caz ca acestea sunt produse in acele tari. Ce este adevarat din toate acestea e ca tehnologia este germana, Germania fiind prima tara care a inceput productia profilelor din P.V.C. pentru ferestre, celelate tari “inspirandu-se” din experienta lor.

Asadar, va indemn sa cereti producatorului de ferestre ales de dumneavoastra, date privind:

  • grosimea peretelui exterior care nu trebuie sa fie mai mica de 3mm
  • toleranta maxima admisa pentru planeitatea suprafetelor exterioare mai mica de 0,2mm
  • clasa minima de combustie – C2
  • profilele din P.V.C. sa aiba cel putin trei camare de izolare
  • armatura sa fie din otel zincat si sa aiba grosimea de minim 1,5mm
  • geamul termopan sa aiba grosimea minima de 24mm si sa fie confectionat din sticla Low E cu atmosfera de Argon
  • si nu in ultimul rand, firma cu care ati ales sa colaborati sa fie agrementata tehnic.

Speram ca veti alege calitatea, investitia facuta in ferestrele cu geam termopan fiind una pe termen lung, aceasta amortizandu-se totusi in timp prin economia de energie folosita pentru incalzirea locuintelor dumneavoastra.

Pentru a va relaxa trebuie sa va simtiti in siguranta. Pentru ca dumneavoastra sa va puteti relaxa atat acasa cat si in timpul calatoriilor va stau la dispozitie ferestrele REHAU produse de Fabrica de Ferestre Trionec, in clase diferite de rezistenta la patrunderea prin efractie, in functie de nevoi.

clase-de-siguranta

In ceea ce priveste siguranta ferestrelor, se cunosc trei clase de rezistenta: WK1, WK2 si WK3.

Siguranta de baza, WK1 se aplica in cazul ferestrelor greu accesibile – mansarde, etaje superioare altele decat etajul 1.Protectia de baza impotriva incercarilor de efractie in forta precum prin lovire, prin saritura, opintire cu umarul si in special acte de vandalism. In acest nivel este integrata si o protectie impotriva utilizarii de parghii simple.

Clasa de rezistenta WK2 pentru ferestre usor accesibile  – etaj 1. Protectia ferestrei  este astfel conceputa incat sa preintampine daca spargatorul de ocazie incearca cu ajutorul unor unelte simple precum surubelnita, cleste sau pana, sa forteze fereastra inchisa si incuiata.

Clasa de rezistenta WK3 pentru ferestre foarte usor accesibile – parter, demisol. Se aplica o protectie suplimentara impotriva utilizarii unei a doua surubelnite si a unei rangi cu gheare.

Desigur ca ferestrele mai pot fi imbunatatite cu folosirea unui geam termopan cu sticla antiefractie sau asa numitul duplex 3.3.1 care sporeste rezistenta la patrunderea in locuinte sau spatiile comerciale prin spargerea acestuia.

O alta componenta care este foarte importanta in siguranta ferestrelor este feroneria, care in cazul ferestrelor produse de firma noastra impiedica deschiderea geamului prin presarea punctelor de inchidere cu ajutorul manerelor HOPPE – Secustik

In cele ce urmeaza va prezentam cateva din cauzele ce aduc la aparitia condensului si modalitati de inlaturare a acestuia. Deci, inainte de a da vina pe geamul termopan proaspat montat va rugam sa tineti cont de aceste recomandari si sa intelegeti ca geamul nu produce umezeala ci ca aceasta exista in incaperea respectiva.

1. Casa noua – peretii sunt neuscati fiind si proaspat zugraviti, emanand o umiditate foarte mare in aerul din incaperi. Ca remediu, se vor incalzi foarte bine camerele aerisindu-se foarte des.
2. Temperatura scazuta din incaperi – duce la scaderea temperaturii la suprafata interioara a geamului ceea ce duce la aparitia condensului. Se vor incalzi mai bine incaperile.
3. Degajare de abur – din prepararea mancarii sau spalatul vaselor, duce la cresterea brusca a umiditatii aerului. Se va aerisi imediat camera si se vor dota incaperile cu hote.
4. Acoperirea peretilor in proportie foarte mare cu mobila la o distanta foarte mica de perete – circulatia aerului in incapere se realizeaza anevoios, ceea ce duce la scaderea temperaturilor de suprafata. Se va mari spatiul dintre mobila si perete.
5. Obturarea suprafetei radiante a caloriferului cu glafuri si perdele – duce la aceeasi scadere a temperaturilor de suprafata. Se vor indeparta perdelele si se vor practica orificii pentru imbunatatirea schimbului termic.

Imediat dupa montaj, rugam a nu se indeparta folia protectoare a profilelor decat daca s-au refacut in totalitate glafurile ferestrei. Aceasta masura suplimentara este pentru a proteja la maxim luciul si forma deosebit de neteda a profilului, impiedicand astfel matuirea lui prin sablare cu resturile de nisip aferent zidariei. Rugam a se indeparta folia protectiva in maxim trei luni de la data montajului,in caz contrar existand riscul imprimarii foliei protective in textura materialului datorita factorilor externi(caldura excesiva,raze infrarosii,etc).

Datorita suprafetei lor netede si incarcarii cu substante antistatice si ignifuge, profilele “REHAU” din PVC pot fi usor curatate.

cleaning-1170x563Pentru indepartarea petelor de murdarie provenind din praf si ploaie, se pot utiliza detergenti uzuali si apa calduta. Detergentii cu abraziune si materialele de frecat aspre nu se admit deoarece aspresc suprafata profilului si o matuiesc in acelasi timp.

Murdaria ce apare in mod uzual la confectionarea ferestrelor, ca de exemplu grasimi de la feronerie sau de la marcaje (pix, creion, marker) se indeparteaza cu apa si detergent. Nu se vor utiliza urmatoarele: benzina sau diluanti.

TOP